Opiniile clientilor

Într-adevăr, Job Free m-a ajutat să-mi găsesc un job mult mai rapid. Am profitat de faptul că e nou lansat și firmele care oferă locuri de muncă sunt extrem de interesate de fiecare candidat, am completat profilul și am trimis câteva CV-uri. Am reușit să mă angajez într-un timp extrem de scurt. Platforma este foarte ușor de folosit, iar datele incluse sunt în perfectă siguranță. Mă bucur că am depus CV-urile și prin intermediul Job Free!
Am auzit de această platformă de la un prieten. Eram în căutarea unui job, însă pe platformele extrem de cunoscute erau foarte multe anunțuri, multe încadrate greșit în categorii. Așa că am zis să încerc și pe acest site, doar nu aveam nimic de pierdut. M-a ajutat să intru în contact cu câțiva oameni foarte interesanți, iar prin intermediul relațiilor create pe acest site am reușit într-un final să-mi găsesc de muncă. Mulțumesc echipei Job Free – este o inițiativă foarte bună acest site!Ca student este greu să-ți găsești de muncă, mai ales în domeniul în care studiezi. Sincer nu am fost foarte încântat la început. Mi se părea o pierdere de timp să caut online, deși petrec foarte mult timp pe internet. Am găsit și această platformă și împreună cu un coleg am început să ne uităm după anunțuri cu locuri de muncă. Nu am găsit chiar din prima ce ne interesa, însă ne-a atras foarte mult simplitatea cu care poți lucra pe această platformă. Am continuat să căutăm și în final am reușit să găsim câteva anunțuri la care mi-am programat un interviu direct cu patronul firmei. Job Free pot să zic că m-a ajutat destul de mult în etapa de căutare a unui job.

Pentru noi orice site nou este o oportunitate de a ne promova pozițiile pe care le oferim. O bază de date de posibili angajați se formează greu. Cu Job Free este foarte ușor să recrutăm, iar posibilitățile de promovare sunt excelente. Puteți găsi extrem de ușor oameni interesați de anunțurile voastre pe acest site. Poate este un real avantaj felul în care se mișcă platforma, fiind super rapidă și ușor de administrat.


Pe Job Free am găsit deja unul dintre angajații din echipa mea. Este o platformă care se folosește foarte intuitiv. Este ușor să găsești ceea ce vrei pe ea și probabil de aceea se folosesc cât mai mulți oameni de ea. Noi am reușit să găsim omul potrivit destul de repede. Cred că datele din CV-uri sunt super specifice, iar cineva controlează standardele de calitate ale acestora, deoarece fiecare om care ne-a contactat avea un CV profesionist.


Job Free este o modalitate foarte ușoară și rapidă de a găsi angajați. Am reușit mult mai rapid să atrag oameni pe anunțurile mele decât pe platformele mari din România. L-am folosit încă de la început, de când s-a lansat, iar acest lucru mi-a oferit un avantaj enorm. Știam deja foarte bine să administrez contul și am lucrat foarte ușor pe platformă.