Ajutor (FAQ)

1. Cum îmi fac cont pe Job Free?

Intră pe site-ul www.jobfree.ro și apasă butonul înregistrează-te din partea dreaptă (sus), alege tipul contului pe care îl dorești (de candidat sau companie ), apoi completează datele necesare înregistrării (email, parolă, confirmare parolă) și apasă creează cont.

2. Cum îmi fac CV-u?
Intră în contul tău, folosind butonul de sus din dreapta și în secțiunea de admin a contului,în partea stângă apasă Adaugă CV. Completează datele din fiecare câmp marcat cu * și apasă Publică. Îți găsești CV-ul la secțiunea CV-urile mele.


3. Cum aplic la un job?
Din meniul de sus alege tab-ul Oferte, dă click pe oferta care te interesează și în josul paginii apasă Aplică CV-ul, apoi selectează CV-ul în fereastra care se deschide și apasă Trimite.


4. Cât timp îmi ia să găsesc un job?
Aplică în număr cât mai mare pentru a-ți spori șansele să fii angajat cât mai rapid. Nu există un interval de timp standard. Unii își găsesc mai rapid job, alții mai târziu. Contează mult domeniul în care cauți job și cât de activ ești pe platformă.


5. Dacă mi-am găsit job cum intru în contact cu persoana care m-a angajat?
Fiecare ofertă prezintă datele de contact ale firmei care a postat anunțul. Poți intra foarte ușor în contact cu firma, iar dacă ai trimis un CV și ai fost acceptat vei fi contactat cu siguranță de către firmă la datele de contact pe care le-ai menționat în CV.


6. Cum caut joburile din domeniul meu?
Folosește filtrele din partea de sus a paginii, completează domeniul de studii, experiența,domeniul de activitate în care dorești să lucrezi și zona, pentru a găsi joburi cât mai specifice pentru ceea ce îți dorești.


7. Cum recrutez un angajat pe Job Free?
Intră în contul tău și din secțiunea admin în stânga paginii apasă Adaugă ofertă.Completează datele din formular și apasă Publică. Astfel ai publicat un anunț cu jobul tău. Acesta va fi vizibil pe site și va putea primi CV-urile celor interesați.


8. Cum văd cine a aplicat la job?
În secțiunea de admin a contului tău, în partea stângă, ai butonul CV-uri primite. De asemenea, ai și butonul Răspunsuri fără CV. Aici vei putea vedea toți candidații care au aplicat la joburile tale. Poți selecta pe cei care te interesează și îi poți bifa ca favoriți. Îi vei găsi apoi mai ușor la fila CV-urile favorite.


9. Cum promovez un anunț pentru a fi mai vizibil?
După ce vei publica o ofertă pe Job Free vei vedea că îți apare o fereastră cu variantele de promovare. Ai mai multe variante prezente în listă. Vezi ce variantă te interesează și apasă Activează.


10. Cum editez sau șterg un anunț?
În secțiunea ofertele mele vei vedea toate anunțurile pe care le-ai postat pe site. Ai la dispoziție sub fiecare anunț butoane de acțiune diverse. Click pe butonul cu creion pentru a edita, click pe butonul din dreapta sa pentru a face anunțul invizibil sau click pe X, ultimul buton, pentru a șterge anunțul.


11. Cum șterg contul de pe Free Jobs?
Pentru a șterge contul tău de pe site, contactează-ne la adresa [email protected]